فهرست مطالب

زنجیر چرخ های پلیمری ( ژله ای )

زنجیر چرخ ژله‌ای یا در اصل زنجیر چرخ پلیمری  با فنّاوری نانو پلیمر از مواد پلی اورتان آلمانی به روش تزریقی با جدیدترین فن‌آوری و بهترین کیفیت و همچنین با تائید شرکت ساپکو و سازمان استاندارد و ایران‌خودرو , و گارانتی 1 ساله تعویض پدیده‌ای نوظهور تازه‌ای در این عرضه است.

جنس زنجیر چرخ های نانو پلیمری کاملاً خاص بوده و برای این هدف ساخته شده است که علاوه بر راحتی در نصب، به کمک اصطکاک زیادی که با سطح برف ایجاد می کند باعث جلوگیری از سر خوردن خودرو بر روی سطوح برفی و یخی می گردد. این عملکرد مزیت بسیار بزرگی است، زیرا سایر زنجیر چرخ ها در برف های عمیق و یا نرم بیشتر باعث فرو رفتن خودرو در داخل برف می گردند، در صورتی که این نوع زنجیر چرخ با ایجاد اصطکاک با سطح برف مانع از فرو رفتن خودرو به داخل آن می گردد.

زنجیر چرخ های ژله ای که از جنس پلی اورتان است از 15 سال پیش در کشورهای اروپایی و آمریکایی مورد استفاده قرار می گیرند و نسبت به زنجیر چرخ های فلزی از اقبال ویژه ای نزد مشتریان برخوردارند .

گزارش های اخد شده از مشتریان در آن کشورها حاکی از آن است که در صورت به کارگیری صحیح از این قطعه ، طول عمر بیشتری نسبت به نوع فلزی آن داراست .

همچنین لازم به ذکر است که اختراع قطعه مذکور در کشور آمریکا منجر به دریافت جایزه هایی از مراکز معتبر آن کشور شده است.

مطلب مرتبط  انواع روغن گیربکس اتوماتیک | ATF Types

در حال حاضر در کشورهای مختلفی از جهان مانند آمریکا ، کانادا ، کره ، ترکیه و برخی از کشورهای اروپایی ، مدل های مختلفی از محصولات زنجیر چرخ ژله ای و پلی اورتان تولید شده و به مشتریان عرضه مشود .

زنجیر چرخ ژله ای

از مهم ترین مزایای زنجیر چرخ های ژله ای ( پلی اورتان ) میتوان به موارد زیر اشاره کرد

زنجیر چرخ پلیمری مجهز به یخ‌شکن سبک و کم‌حجم با مقاومت بالا در برابر سایش و مواد نفتی , ضربه , ترک‌خوردگی , تغییرات شدید دما , مقاوم در برابر نفوذ آب و همچنین تحمل وزن خودرو و سرنشینان و افزایش دو برابری سرعت هنگام استفاده و کاهش فوق‌العاده صدا نسبت به محصولات مشابه اشاره کرد.

همچنین لازم به ذکر است که زنجیر ژله ای ( پلی اورتان ) ازائه شده توسط شرکت آپکو دارای یک سال ضمانت و گزارش های تست از آزمایشگاه معتبر بوده که به برخی از این آزمون ها اشاره میشود :

مطلب مرتبط  انواع زنجیر چرخ به همراه قیمت حدودی آنها

 

راهنمای نصب زنجیر چرخ های ژله ای

راهنمای نصب زنچیر چرخ ژله ای

1-      بندهای زنجیر چرخ را از میان پره‌ها رینگ عبور دهید

2-      قفل زنجیر را مانند تصویر تا انتها بازکنید

3-      زبانه زنجیر را از قفل عبور دهید

4-      زبانه زنجیر را گرفته تا ثابت و محکم شدن بر روی لاستیک بکشید

5-      قفل و زبانه را مانند تصویر به سمت حالت بسته به سمت پایین بیاورید

6-      اضافه بند زنجیر چرخ را در قسمت پین قرار دهید تا آویزان نماند

 

چه زنجیر چرخی مناسب خودروی من است

 

با بررسی نکاتی خواهیم فهمید که آیا زنجیر چرخ پلیمری مناسب خودروی شما هست یا خیر

 

– خودروهایی که مجهز به سیستم ترمز ABS هستند مجاز به استفاده از زنجیر چرخ های معمولی نیستند

به این دلیل که این نوع زنجیر چرخ ها با بوجود آوردن ارتعاش بر روی چرخ ها باعث اختلال در عملکرد سنسورهای این سیستم شده و عملاً این سیستم را از مدار خارج می کند. این اختلال در عملکرد سیستم ABS می تواند بسیار خطر آفرین باشد و به عدم توانایی در کنترل خودرو بیانجامد. با استفاده از زنجیر چرخ پلیمری این مشکل کاملاً رفع خواهد شد. به این دلیل که نوع عملکرد آن کاملاً متفاوت بوده و هیچ گونه ارتعاشی بر روی چرخ ها ایجاد نخواهد کرد.

– جلوگیری از آسیب رساندن به سیستم تعلیق ، کمک فنرها و جلوبندی خودرو

به دلیل عدم ایجاد ارتعاش بر روی چرخ ها ، آسیبی به سیستم تعلیق و کمک فنرها وارد نخواهد کرد و هیچ گونه سروصدا و ارتعاشی نیز برای سرنشینان خودرو ایجاد نخواهد شد و علیرغم حرکت در برف، راحتی سرنشینان هیچ خللی نخواهد دید.

مطلب مرتبط  انواع روغن گیربکس اتوماتیک | ATF Types

– عدم آسیب به تایر خودرو

استفاده از زنجیر چرخ معمولی معمولا باعث آسیب و از بین رفتن تایر خودرو و همچنین آسفالت جاده ها می شود. از این رو استفاده از زنجیر چرخ های رایج فعلی در بسیاری از کشورهای اروپائی ممنوع بوده و غیر مجاز شمرده می شود. چرا که زنجیرچرخ های معمولی و فلزی تایر خودرو را از داخل فرسوده و عمر مفید آن را کوتاه مینماید اما با استفاده از زنجیر چرخ پلیمری علاوه بر جلوگیری از آسیب های وارده به بدنه خودرو می توانیم از آسیب رسیدن به تایر ها نیز جلوگیری کنیم.

زنجیر جرخ پلیمری - ژله ای

 

پس با بررسی نکات بالا متوجه میشویم که زنجیر چرخ های ژله ای مناسب چه خودروهاییست و آیا شما میتوانید از آن استفاده کنید یا خیر .

۲ Responses